Nu kommer der snart liv i det gamle bryghus i Maribo igen.

Vikarbureauet Euro-Workers i Folketidende 13. januar 2011.

Første januar overtog vikarbureauet Euroworkers og handelsfirmaet Eurotrading hele det gamle bryghus med de tre store lagerhaller. Og netop lagerhallerne står i fokus for fremtidsplanerne på stedet.
– Vi vil bruge hallerne til lagerhotel. Og i hovedbygningen vil vi selv have kontorer, fortæller Anders Hansen fra Euroworkers.

Men med flere små kontorklynger rundt om i bygningerne, regner man også med, at andre virksomheder vil fatte interesse for at leje sig ind på både kontor- og lagerplads.
– Faktisk er der mulighed for et utal kontorpladser. For er der behov for flere end dem, der allerede er der, så kan de hurtigt indrettes, forklarer Henrik Hansen fra Eurotrading.

I de tre store lagerhaller, som tidligere har huset øl- og sodavandsproduktion, vil der nu blive opmagasineret lagervarer for både private og erhvervslivet.
– Alle, der har behov for at få opmagasineret noget, vil få en mulighed for at komme til os. Og der bliver også mulighed for at få opbevaret på opvarmet lagerplads, forklarer Henrik Zürich om de over 47.000 kvadatmeter i hallerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *