Tomme ølhaller får nyt liv

Vikarbureauet Euro-Workers i Erhvervsbladet 14. januar 2011.

Gammelt bryghus skal tre år efter lukningen huse vikarbureau samt lager- og kontorhotel.

Knap tre år efter lukningen kan Maribo Bryghus på Lolland igen komme til at summe af liv og kan dermed blive endnu et eksempel på en lille erhvervspark på et nedlagt fabriksområde.

Det lokale vikarbureau Euro-Workers ApS. og søsterfirmaet Eurotrading overtog bygningerne inklusive tre store lagerhaller ved nytår og byder andre velkommen, fremgår det af Lolland-Falsters Folketidende.

– Vi vil bruge hallerne til lagerhotel. Og i hovedbygningen vil vi selv have kontorer, siger Anders Hansen fra Euroworkers.

De nye ejere håber også på, at andre virksomheder vil leje sig ind og få kontorer eller lagerplads.

Bryghusets lagerhaller på samlet over 47.000 kvadratmeter har tidligere huset produktion af øl og sodavand, og nu vil der blive opmagasineret lagervarer for både private og erhvervslivet.

Euro-Workers er grundlagt i 2006 og tilbyder blandt andet arbejdskraft fra Polen og andre lande til en række brancher, herunder byggeri og rengøring. Søsterselskabet Eurotrading DK er etableret et år senere som handelsvirksomhed med leverancer til blandt andet byggeri, industri og landbrug.

Maribo Bryghus har rødder tilbage i 1985 og blev i 1997 overtaget af de fynske Albani-bryggerier, som selv blev overtaget af Royal Unibrew med Faxe og Ceres tre år senere. I april 2008 flyttede produktionen til Faxe, og dermed blev de store ølhaller i Maribo tømt for liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *