Om Euro-Workers A/S

+20 års erfaring indenfor vikar- og rekrutteringsbranchen

Vikarbureau med fokus på fleksibilitet for vores vikarer og vores kunder

Euro-Workers er en ambitiøs aktør på vikar- og rekrutteringsmarkedet, der bygger på idéen om at tilbyde velkvalificerede arbejdere optimale arbejdsforhold. Dette danner grundlaget for en alsidig og kompetent arbejdsstyrke, der kan imødekomme virksomheders behov i hele Danmark. Vores fleksible tilgang er skræddersyet til at opfylde alle dine krav og forventninger.

Euro-Workers er et af de mest dynamiske vikar- og rekrutteringsfirmaer i Danmark. Vi arbejder dedikeret på at skabe værdifulde relationer mellem mennesker, og vores tilgang er en win-win-situation for både arbejdsgiver og arbejdstager.

I Euro-Workers bestræber vi os på at levere bemandingsløsninger af høj kvalitet samt ekstraordinær kundeservice og fleksibilitet. Hvis du tidligere har haft erfaringer med andre vikarbureauer, vil du straks bemærke forskellen hos Euro-Workers.

Vi har over de sidste mere end 20 år opbygget en stor erfaring indenfor vikar- og rekrutteringsbranchen.

Vikarbureauet Euro-Workers blev stiftet i 2006 af Jan Pedersen (BM Steel Construction), Kenneth Sørensen (KS Værktøj as) og Michael Hansen (tidl. Maribo Bryghus).

Anders Hansen kom med i ejerkredsen som følge af en fusion mellem Vikarbureauet Euro-Workers og AH Vikarbureau. AH Vikarbureau blev stiftet af Anders Hansen i 2001.

Over 20 års erfaring som vikarbureau

Teamet

Vi sidder klar til at svare på eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Jan Pedersen

Administrerende direktør
Jan@euro-workers.dk
+45 20 10 55 20

Anders Hansen

Salgsdirektør
Anders@euro-workers.dk
+45 22 98 43 06

Camil Ahmetovic

Driftschef
Ca@euro-workers.dk
+45 25 97 19 59

Esad Skrijelj

Økonomi
Esad@euro-workers.dk
+45 31 61 51 97

Mikkel Sembach

Driftsassistent
mbs@euro-workers.dk
+45 92 92 20 92