Vikarløsninger

Er du på udkig efter vikarer? Vi tilbyder fleksible vikarløsninger til alle brancher og i hele landet.

Fleksible vikarløsninger, der matcher jeres behov

Vores vikarløsninger sikrer din virksomhed optimal udnyttelse af ressourcer, og vi står altid klar til at levere kompetente vikarer. Ved brug af vikarer kan I bevare jeres konkurrenceevne uden at gå på kompromis med leveringstider, serviceniveau eller kvalitet. Når arbejdsbyrden aftager, er vores vikarer videre uden at pålægge din virksomhed yderligere personaleomkostninger.

Euro-Workers disponerer over en omfattende og opdateret talentbank med erfarne vikarer og jobsøgere, som er ivrige efter at tackle nye udfordringer.

Alle vikarer hos Euro-Workers er nøje udvalgt gennem personlige samtaler, hvilket garanterer deres kompetence- og engagementniveau. Vores vikarer kan indgå nemt indgå i det faste personale, uanset om det er i større teams eller mere specialiserede teams.

Vi tager os af alle administrative detaljer såsom løn, ansættelseskontrakter, sociale omkostninger og feriepenge. Dette giver vores kunder mulighed for at fokusere på deres kerneforretning og sikre en effektiv produktion.

Med Euro-Workers vikarer kan du være sikker på at få medarbejdere med de nødvendige kompetencer, der matcher dine krav og behov.

Vikarer til byggebranchen​

Vi er eksperter i at finde kompetente fagfolk inden for en bred vifte af områder, herunder elektriker, VVS, smed, maler. Vores netværk omfatter kvalificerede vikarer fra både Danmark og udland.

Vikarer til Horesta-branchen

Specialiserede vikarløsninger til HORESTA-branchen. Vi har stor erfaring med at matche dygtige vikarer med virksomheder inden for blandt andet hoteller, restauranter, cafeer og catering.

Vikarer til rengøring

Søger du hjælp til en rengøringsløsning? Vi er specialister i at tilbyde kvalificeret rengøringspersonale til en bred vifte af miljøer, herunder kontorer, boliger, butikker og industrianlæg.

Ufaglærte vikarer med erfaring

Har du nogle specielle behov, som du gerne vil have afdækket? Vi kan hjælpe med at finde dedikerede vikarer til fx maskinføring, landbrug, skadeservice, bygge- og anlægsarbejde samt grøn pleje.

FLC
Aarsleff
Algeco
Knuthenborg Safaripark
Region Sjælland
Stark
BM Steel Construction
Welltec
Vikke

Vi samler på glade kunder på tværs af industrier

Er du interesseret i at høre om mulighederne?