Om os

Om Vikarbureauet Euro-Workers A/S

Vikarbureauet Euro-Workers bygger på idéen om, at man ved at tilbyde kvalificerede arbejdere gode forhold, kan man skabe en god og fleksibel arbejdsstyrke, som man kan tilbyde til virksomheder i hele Danmark.

Et samarbejde med Vikarbureauet Euro-Workers er en god og sikker investering!

Vikarbureauet Euro-Workers blev stiftet i 2006 af Jan Pedersen (BM Steel Construction), Kenneth Sørensen (KS Værktøj as) og Michael Hansen (tidl. Maribo Bryghus).

Siden er ejerkredsen udvidet med Henrik Zürich samt Henrik Hansen og Anders Hansen.

Sidstnævnte Anders Hansen kom med i ejerkredsen som følge af en fusion mellem Vikarbureauet Euro-Workers og AH Vikarbureau. AH Vikarbureau blev stiftet af Anders Hansen i 2001.

Vikarbureauet Euro-Workers bygger på idéen om, at man ved at tilbyde kvalificererde arbejdere gode forhold, kan skabe engod og fleksibel arbejdsstyrke, som man kan tilbyde til virksomheder i hele Danmark. Det er en fleksibel løsning, der har alle fordelene og som kunderne i høj grad efterspørger.

Derfor er Vikarbureauet Euro-Workers et af de mest dynamiske vikar- og rekrutteringsfirmaer i Danmark.  Når du bestiller mandskab fra Vikarbureauet Euro-Workers så får du kvalitet og du har altid en god kontakt og dialog med vores hovedkontor.

Vi arbejder med at skabe værdifulde relationer mellem mennesker. Det er win-win for både arbejdsgiver og arbejdstager.

Vikarbureauet Euro-Workers bestræber sig på, at levere bemandingsløsninger af høj kvalitet. Kvalitet er også kodeordet for vores service og fleksibilitet. Hvis du har prøvet et andet vikarbureau - så vil du kunne mærke en forskel hos Vikarbureauet Euro-Workers. Hvad enten du er på den ene eller den anden side af skrivebordet. Vi lever - som alle andre af tilfredse kunder.

Vikarbureauet Euro-Workers arbejder indenfor forretningsområderne:

Vikarassistance - vikarbureau - Try & Hire - Ejendomsservice - Rengøring - Håndværkere - Specialarbejdere - Damage Control