Om os

Om Vikarbureauet Euro-Workers A/S

Vikarbureauet Euro-Workers bygger på idéen om, at man ved at tilbyde kvalificerede arbejdere gode forhold, kan man skabe en god og fleksibel arbejdsstyrke, som man kan tilbyde til virksomheder i hele Danmark.

Et samarbejde med Vikarbureauet Euro-Workers er en god og sikker investering!

Vikarbureauet Euro-Workers blev stiftet i 2006 af Jan Pedersen (BM Steel Construction), Kenneth Sørensen (KS Værktøj as) og Michael Hansen (tidl. Maribo Bryghus).

Siden er ejerkredsen udvidet med  Anders Hansen.

Anders Hansen kom med i ejerkredsen som følge af en fusion mellem Vikarbureauet Euro-Workers og AH Vikarbureau. AH Vikarbureau blev stiftet af Anders Hansen i 2001.

Vikarbureauet Euro-Workers bygger på idéen om, at man ved at tilbyde kvalificererde arbejdere gode forhold, kan skabe engod og fleksibel arbejdsstyrke, som man kan tilbyde til virksomheder i hele Danmark. Det er en fleksibel løsning, der har alle fordelene og som kunderne i høj grad efterspørger.

Derfor er Vikarbureauet Euro-Workers et af de mest dynamiske vikar- og rekrutteringsfirmaer i Danmark.  Når du bestiller mandskab fra Vikarbureauet Euro-Workers så får du kvalitet og du har altid en god kontakt og dialog med vores hovedkontor.

Vi arbejder med at skabe værdifulde relationer mellem mennesker. Det er win-win for både arbejdsgiver og arbejdstager.

Vikarbureauet Euro-Workers bestræber sig på, at levere bemandingsløsninger af høj kvalitet. Kvalitet er også kodeordet for vores service og fleksibilitet. Hvis du har prøvet et andet vikarbureau - så vil du kunne mærke en forskel hos Vikarbureauet Euro-Workers. Hvad enten du er på den ene eller den anden side af skrivebordet. Vi lever - som alle andre af tilfredse kunder.